IDŐPONTFOGLALÁS:
+36 1 490 0119

Ultrahang Magyarország

Adatvédelem

 

Ultrahang Magyarország

 

Bone & Joint Kft.
ultrahangvizsgalatok.hu

 

 

 

Beleegyező nyilatkozat az ultrahang vizsgálat elvégzéséhez és Adatkezelési hozzájárulás

 

 

 

Kedves Páciensünk!

 

Köszönjük megtisztelő bizalmát! Jelen dokumentummal röviden tájokaztatjuk Önt, illetve kedves hozzátartozóját a fent említett szolgáltatásról, valamint hozzájárulását kérjük, hogy adatait az előírásoknak megfelelően kezeljük és tároljuk.

 

Az ultrahang vizsgálatot minden esetben radiológus szakorvos végzi, ami a szakszerű hozzáértés mellett azért is fontos, mert így leletét a vizsgálatot követően azonnal kézhez kapja.

 

A vizsgálat egy csúcskategóriás, Easote MyLab Seven ultrahang berendezéssel történik, melynek főbb jellemzői, hogy nagy felbontású, teljesen digitalizált és univerzális felhasználásra is alkalmas.
Univerzális tulajdonsága lehetővé teszi a lágyrészek, ízületek, de akár az erek Doppleres vizsgálatát is.

 

Az ultrahang vizsgálat teljesen biztonságos, nincs káros élettani hatása és fájdalommentes.
Gyermekek számára is bármikor elvégezhető.

 

Fontos, hogy tájékoztassuk Önt, hogy bár az ultrahang vizsgálat egy modern és hatékony diagnosztikai eszköz, előfordulhat, hogy a pontos diagnózis felállítása érdekében további szakorvosi, vagy képalkotó vizsgálatokra lehet szüksége! A beleegyező nyilatkozattal, Ön ezt elfogadja és a jogszabályoknak megfelelően, két tanú előtt, aláírásával igazolja!

 

 

 

Alulírott, a fenti tájékoztatót figyelmesen végig olvastam, a leírtakat tudomásul vettem, minden kérdésemre választ kaptam, kérem az ultrahang vizsgálat elvégzését!

 

                                                                                                                                            

 

A Bone & Joint Kft. , az Ultrahang Magyarország tulajdonosa, mint adatkezelő az adatkezelésről az alábbiak szerint tájékoztatja:

 

Az *1-es számmal jelölt személyes, valamint az ellátás során keletkezett egészségügyi adatait, az egészségügyi ellátás érdekében, valamint az ezzel közvetlenül összefüggő kapcsolattartás céljából, jogi kötelezettség alapján, az egészségügy adatkezelésre vonatkozó rendelkezések** szerint kezeljük, a jogszabályban meghatározott ideig.

 

A *2-es számmal jelölt személyes adatait az egészségügyi ellátásról készült számla és nyugta céljából jogi kötelezettség alapján, a számviteli törvényben *** meghatározott módon és ideig kezeljük.

 

**1997. évi XLVII. törvény az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló törvény – különös tekintettel – a 4§. és 28.§, 30§ (az egészségügyi és személyazonosító adatok nyilvántartása)

 

***2007. évi CXXVII. törvény általános forgalmi adóról szóló törvény – különös tekintettel a nyugta és számla megőrzési kötelezettségeire - , valamint a 2000. évi C. törvény számvitelről – a bizonylatok megőrzése 169§.

 

A páciens adatait reklám és marketing célból a Bone & Joint Kft., az Ultrahang Magyarország tulajdonosa, nem használja fel!

 

Ennek tudatában adataim kezeléséhez hozzájárulok, és kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót tudomásul vettem!

 

 

Ultrahang Magyarország Időpontfoglalás